ALFA-EL er en mindre virksomhed, som har fokus på:

  • En aftale er en aftale, og vi kommer til tiden
  • Vi rydder op efter os inden vi går
  • Faglig kvalitet og høj serviceniveau

Din lokale elektriker på Møn, Lolland-Falster og Sjælland

Den snart 32- årige Arne Raabjerg Nielsen vidste meget tidligt, at en elektrikeruddannelse var noget for ham. Han kommer selv fra en stolt håndværkerfamilie og har fået både præcision og sunde retningslinjer ind med modermælken.

Med en far som tømrer- og snedkermester, en søster, som blev den sidste i rækken af det gamle håndværksmester uddannelse og en stolt familietradition om altid at levere et godt håndværk. Samtidig med at møde til den aftalte tid og en selvfølge at rydde op efter sig, udtaler Arne Raabjerg Nielsen. Og siger videre at dette er desværre ikke en selvfølge blandt de mange forskellige håndværksfag i dag.

”Jeg lærer fra mig med de unge mennesker på den nye EL-uddannelse i Roskilde og det er vigtigt at vi skaber det rette fundament for de unge mennesker”, udtaler han videre.

Arne dykkede også grundigt ned i det elektriske håndværk og blev færdig i sommeren 2006. Han var meget målrettet og vidste med det samme at han ville være autoriseret EL-installatør og blev færdig med hele håndværket i sommeren 2013.

Samtidig med at han startede Alfa-EL, så blev Arne valgt, som timelærer på CPH West i 1½ år og blev senere i sommeren 2015 headhunted, som faglærer for Grundforløb 2 på Roskilde Tekniske Skole.

Da Arne kom ud i praktik i forskellige El-teknik –og Elinstallatør virksomheder, oplevede han hurtigt at have flair for de mere problemfyldte opgaver.

”Det kom naturligt for mig at finde løsningsmodeller, ingen andre havde tænkt på.

” Så han tog trofast fat på entreprise-opgaver, som andre elektrikerfirmaer ikke har kunnet løse, men givet op på.

”Jeg løste nogle større og indviklede entreprise-opgaver for bl.a. Næstved Kommune og private virksomheder.”